Καλώσηρθατε στη Βίλλα Senecio
Εκεί που ιστορία & παράδοση συναντούν την ομορφιά του καταπράσινου τοπίου,
εκεί που το βουνό σμίγει με την θάλασσα δεσπόζει η Βίλλα Senecio...


Καλως ηρθατε!
Εκεί που ιστορία & παράδοση συναντούν την ομορφιά του καταπράσινου τοπίου, εκεί που το βουνό σμίγει με την θάλασσα δεσπόζει η Βίλλα Senecio. Η οικία βρίσκεται στην βορειοανατολική πλευρά της Λευκάδας μέσα σε κτήμα με ελαιόδενδρα (λιοστάσι λευκαδιστί) με καταπληκτική θέα στην θάλασσα. Κατασκευάσθηκε με ιδιαίτερο σεβασμό στα τοπικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, αποκλειστικά από φυσικά υλικά –πέτρα, ξύλο & παραδοσιακή κεραμοσκεπή- δημιουργώντας μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο ένα σύνολο που εναρμονίζεται πλήρως με το περιβάλλον.

Εδώ θα γνωρίσετε την Λευκαδίτικη φιλοξενία αισθανόμενοι την θαλπωρή ενός απλού σπιτιού με την διακριτική πολυτέλεια μιας αρχοντικής κατοικίας άλλων εποχών με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Σκαρφαλωμένο στην περιοχή «Κόντρες» (από το «Κοντρί» που στα λευκαδίτικα σημαίνει πέτρα–βράχος λόγω των φυσικών ογκόλιθων της περιοχής), σε υψόμετρο 320 περίπου μέτρων αγναντεύει σε όλο το μέτωπο από την πόλη & το κανάλι της Λευκάδας μέχρι τα πανέμορφα Πριγκιπόνησα με τον πολυδιαφημισμένο Σκορπιό.

Senecio, μια «πράσινη» πρόταση
Το Senecio αποτελεί μια διαφορετική πρόταση αφού είναι μια ενεργειακά αυτόνομη κατοικία. Οι τοίχοι της κατοικίας πάχους περί τα εξηνταπέντε εκατοστά καθώς και τα βραχώδη πρανή που το προφυλάσσουν από Βορρά προσφέρουν μια φυσική δροσιά. Εκμεταλλευόμενο την ηλιακή ενέργεια εξασφαλίζεται η διαρκής οικολογικά χρήση του καταλύματος.Λεπτομέριες επικοινωνίας

  Σφακιωτες, Λευκαδα 31100
  +30 6977 409 967
  villasenecio@yahoo.gr


Κοινωνικα δίκτυα

  καντε like στο facebook
  ακολουθηστε μας στο twitter
  βρειτε μας στο foursquare


Κάντε την κράτηση σας τώρα!
Επιλέξτε "επικοινωνία" στο κεντρικό μενού και στείλτε μας μύνημα για τιμές και διαθεσιμότητα.